aloitusivulle  
 
  Siirry Virranrantaan
       
 
 
 
Metsästys ja kalastus KuoWillalla
 
 

Metsästys

Toteutamme lähinnä jänis- ja vesilintujahteja sekä yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa fasaani-, metsäkana- ja hirvijahteja. Metsästys soveltuu parhaiten 3-4 hengen pienryhmille, osallistujia voi olla enintään 10 henkeä. Jahti alkaa yhteisellä metsästyspalaverilla. Pienet ryhmät (alle 3 hlö) ja suuret ryhmät (yli 4 hlö ) tarjouksen mukaan.

Jänisjahti
Kesto: 4-8 tuntia. Jäniksen metsästysaika on 1.9.-28.2.

Hinta: 85 Eur/ hlö/ päivä. (Hinta sisältää opastuksen, eväät, metsästysluvan ja alv:n 22%)

Sorsastus
Kesto: 4-8 tuntia. Mahdollista toteuttaa 20.8.-31.12.

Hinta: 85 Eur/ hlö/ päivä. (Hinta sisältää opastuksen, eväät, metsästysluvan ja alv:n 22%)

Hirvijahti
Hirvijahteja järjestämme yhteistyössä paikallisten metsästysseurojen kanssa.

Kesto: 8-10 tuntia. Mahdollista toteuttaa 1.10.-15.12.

Hinta : 200 Eur /hlö/päivä (Hinta sisältää opastuksen, eväät,metsästysluvan ja alv:n 22%.) Lisäksi mahdollinen kaatomaksu 100 € / hirvi ja uroshirven sarvimaksu 30 Eur / piikki.


Kalastus

Nuottaretki
Nuottaretken aloitamme kahvittelulla ja opastuksella nuottakalastuksen perusteisiin. Vieraillamme on mahdollisuus osallistua nuotanvetoon tai seurata tapahtumia moottoriveneestä. Talvella hujautamme jäälle potku- tai moottorikelkoilla

Kesto: 2-4 tuntia. Parhaiten retki onnistuu kevättalvella ja kesällä.

Hinta: 40 Eur/ hlö, minimiveloitus 160 Eur/ ryhmä. (Hinta sisältää tervetulokahvit, opastuksen ja alv:n 22 %)

Tuulastus
Tuulastamaan lähdemme illan pimetessä, varusteinamme atrain ja kirkkaat valot. Seurue liikkuu parin hengen ryhminä pienillä veneillä, hiiren hiljaa pitkin rantavesiä. Kärsivällinen kalastaja voi saada tuulastamalla mojovan saaliin!

Kesto: 2-4 tuntia. Parhaiten tuulastaminen onnistuu 15.8.-30.10.
Säävaraus: Tuulastus onnistuu vain tyynellä kelillä.

Hinta: 50 Eur/ hlö, minimiveloitus 160 Eur/ ryhmä. (Hinta sisältää välineiden vuokran, opastuksen, iltapalan ja alv:n 22 %)

Opastettu onki- tai pilkkiretki
Onkipaikalle ajamme moottoriveneellä tai soudamme perinteiseen tapaan savolaismallisella puuveneellä. Onkimisen lomassa on mahdollisuus rantautua syömään eväitä ja nauttimaan rauhoittavista järvimaisemista. Kiireettömyys rentouttaa retkeilijän mielen!

Kesto: 1-3 tuntia. Retki mahdollinen ympäri vuoden.

Hinta: 30 Eur/ hlö, minimiveloitus 120 Eur/ ryhmä. (Hinta sisältää välineiden vuokran, opastuksen, eväät ja alv:n 22 %)

Vetouistelu- ja virvelöintiretket
Paikalliset apajat houkuttavat myös virvelöijiä ja vetouistelijoita. Yleisimmät saaliskalat ovat hauki ja kuha. Toisinaan syöttiin antautuu myös hyvänkokoisia ahvenia, taimenia sekä lohia.

Kesto: 2-4 tuntia. Retki mahdollinen sulan veden aikana.

Hinta: omilla välineillä 40 Eur/ hlö ja vuokravälineillä 50 Eur/ hlö, minimiveloitus 160 Eur/ ryhmä. (Hinta sisältää opastuksen, venevuokran ja alv:n 22 %.)

Kalastusluvat
Asiakkailla täytyy olla maksettuna Suomen valtion (maa- ja metsätalousministeriön) henkilökohtainen kalastuksen hoitomaksu 6 €/ 7 vrk ennen kalastustapahtumaa.

Lupamaksun voi suorittaa paikan päällä isäntäväen avustuksella internetissä www.mmm.fi tai etukäteen Nordean tilille 166030-101496. Saajaksi merkitään maa- ja metsätalousministeriö.

Viehekalastukseen tarvitaan myös henkilökohtainen viehekalastuslupa 6 €/ 7 vrk, joka oikeuttaa yhden vavan käyttöön/ hlö. Maksuyhteys Nordea 166030-106610. Koskikalastuksen koskikohtainen lupamaksu sisältyy opastettujen tuotteiden hintaan. Verkko- ja nuottakalastuksessa tarvittavat pyydysluvat sisältyvät opastetun tuotteen hintaan.

 
 
 
 
 
 
  Oikeudet muutoksiin pidetään | KuoWilla & Virranranta © 2009